En fullspäckad hockeyhelg väntar i Coop Norrbotten Arena där A-laget, J20 samt J18 spelar matcher hemma. Sammanlagt bjuds det på xx matcher.

Wimans blogg 9 maj 2017 20:06 Het Svanberg knäckte allt motstånd från Kalmar.

Gjorde mål och assist - och kom undan med hockeytackling.

(Sydsvenskan)
[09.05.2017 20:24]

Les mer »
HV71 klara för SM-final.

HV71 är klara för SM-final efter ha besegrat Malmö Redhawks med 4-2 på söndagen och totalt 4-1 i matcher. Stor matchhjälte blev Simon Önerud med sina två fullträffar i den andra perioden.

(HV71 Ishockey)
[10.04.2017 05:11]

Les mer »
Magisk HV-vändning i semifinal 4.

På fredagskvällen spelades den fjärde semifinalen mellan HV71 och Malmö Redhawks. Efter en mardrömsstart stod HV71 för en mäktig vändning i den tredje perioden och kunde till slut vinna med 4-2.

[08.04.2017 10:17]

Les mer »
Förlängningsförlust i Malmö.

HV71 spelade på måndagskvällen semifinal 2 mot Malmö Redhawks. 2-2 var resultatet efter tre perioder och matchen gick till förlängning. Där avgjorde Malmö och kvitterade därmed matchserien till 1-1. Stenlund och Sundh målskyttar för HV71.

[05.04.2017 01:13]

Les mer »
HV71 föll mot effektivt Malmö.

HV71 förlorade hemmamatchen mot Malmö med 3-6. Pär Arlbrandt, Mattias Tedenby och Kristofer Berglund blev målskyttar för hemmalaget denna kväll.

[16.02.2017 22:56]

Les mer »
Annonse:
Svängig match när HV71 besegrade Malmö.

Efter fyra raka förluster tog HV71 på onsdagskvällen en efterlängtad seger. Malmö besegrades med 5-3 i en match där Anton Bengtsson blev stor matchhjälte med sina två mål.

[28.12.2016 22:24]

Les mer »
Stephan Lundh ny assisterande tränare i HV71.

HV71 har idag gjort klart att Stephan ”Lillis” Lundh blir en av två assisterande tränare till kommande säsong. ”Stephan kommer bli en stor tillgång för HV71”, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

[24.03.2016 14:36]

Les mer »
Måndag morgon: En rätt bra helg

Läste nyss att boråsanfallaren Lasse Nilsson räknade med att Malmö skulle darra inför den matchen. Kanske det, men vem är det som darrat mest de senaste veckorna?