Om oss » Retningslinjer » Kontakt redaksjonen »
TIPS en venn »

Svensk Hockey > Arboga

Mikael Nord utsedd till vinnaren av guldpipan.

Mikael Nord från Arboga har för fjärde året i följd röstats fram som Sveriges bästa domare av spelarna i SHL.

(Svenska Ishockeyförbundet)
[17.04.2017 04:07]

Les mer »
Annonse:
Jonatan Erixon poängräddare för Irsta mot IFK Västerås.

IFK Västerås Baboucarr Ceesay gjorde 1-0 i första halvlek borta mot Irsta i division 4 Västmanland. I andra halvlek jobbade sig Irsta in i matchen, och kvitterade genom Jonatan Erixon. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

( Vlt.se)
[07.06.2017 21:31]

Les mer »
Klart - VIK spelar försäsongsturnering i Skåne mot topplag: "Höga ambitioner"

Först möter de sina västmanländska rivaler i Köping.

( Vlt.se)
[02.06.2017 00:43]

Les mer »
Halvtidsledning blev bara en poäng - när IFK Västerås tog emot Arboga Södra.

I halvtid hade IFK Västerås skaffat sig en ledning med 2-0 i mötet hemma mot Arboga Södra i division 4 Västmanland. Men i andra halvlek vaknade bortalaget. Till slut blev det oavgjort i onsdagens match, 2-2.

( Vlt.se)
[01.06.2017 01:32]

Les mer »
Målfest när IFK Västerås besegrade Bosnisk SK på Solid Park Arena.

IFK Västerås hade inga problem med Bosnisk SK i division 4 Västmanland, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-1 .

( Vlt.se)
[28.05.2017 22:29]

Les mer »
Gjorgji Nastov och Labinort Pantina målgörare när Assyriska vann.

2-0 vann Assyriska med på bortaplan mot Bosnisk SK i division 4 Västmanland. Bakom segern låg ett mål var av Gjorgji Nastov och Labinort Pantina.

( Vlt.se)
[17.05.2017 21:56]

Les mer »
Målvakten lämnar Örebro Hockey - för Almtuna: "Ville verkligen dit"

Efter Julius Hudacek och Jonathan Frykholm - nu lämnar ännu en målvakt Örebro Hockey. På lördagen skrev Oscar Fröberg på för hockeyallsvenska Almtuna. - Det var mitt förstaval, säger Fröberg i ett pressmeddelande.

(Nerikes Allehanda)
[29.04.2017 18:24]

Les mer »
Annonse:
Örebro Hockey presenterar nyförvärv - Sporten sänder live.

Klockan 16.30 kommer Örebro Hockey att presentera ett nyförvärv i samband med en after work med supportrarna. Sporten är på plats och direktsänder.

[21.04.2017 11:58]

Les mer »
Han skrev historia med IFK Arboga - nu återvänder meriterade tränaren till klubben.

Hej! Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll , exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill.

( Vlt.se)
[16.04.2017 17:11]

Les mer »
Unge forwarden klar för IFK Arboga: "Gläder oss"

IFK Arbogafostrade Lukas Gustafsson har skrivit på för a-laget.

( Vlt.se)
[29.03.2017 22:36]

Les mer »
Forwarden stannar i Arboga: "En utmärkt tvåvägscenter"

IFK Arbogas lagbygge inför den kommande säsongen är i full gång. Och nu är en av centrarna på plats. Daniel Hörnqvist har förlängt sitt kontrakt med klubben.