Kokken > Mesterkokker
Daniel Rouge Madsen og hans selskap kan nå legge til Justin Bieber i sin portefølje. Bieber & Co fikk servert sjømat, reinsdyr, grønnsaker fra Jæren og urter fra Brimse.
(www.horecanytt.no)
[10.06.2017 08:49]
Kurs på Tranøy Galleri med en av verdens beste konditorer.
Les mer »
Kakekrig: Noen beskriver Pascal Dupuy som den franske konditoren som revolusjonerte kake-Norge, andre forteller om kakekrig og temperamentsfulle utbrudd.
(Avisa Nordland Kultur) |
Bustenskjold på menyen på Kaffekråa.
Les mer »
Tegningene til ålbyggen Anders Bjørgaard av Jens von Bustenskjold havner på menyen på Kaffekråa i Ålen. Gjennom et mentorprogram vil bedriften sette økt fokus på både lokalprodusert mat og en historie som fortjener å bli vist fram.
(NR - Nea Radio) |
Ja, vi elsker denne maten.
Les mer »
Det går overraskende lett å forsvare at en fullverdig lunsj hos Norges beste restaurant koster 5000 kroner per person.
(Dagsavisen) |
- Alle sa at dette kom til å bli en katastrofe.
Les mer »
Få hadde troen da mesterkokk og Bocuse d'Or-vinner Geir Skeie startet restaurant i Sandefjord. Nå står han og kona bak fire restauranter og utvikler stadig nye konsepter.
(www.sb.no) |
- Kaffe og kringle er i ferd med å dankes ut av mesterkokk-oppskrifter og den jålete vinkulturen. Det er all grunn til å rope et varsku!
Les mer »
Våre besteforeldre hadde mindre penger, men mer plass til andre rundt bordet, skriver biskop Per Arne Dahl. Han etterlyser en ny gjestfrihet før 17. mai.
(Tønsbergs Blad) |
Det aller beste.
Les mer »
Når bestevennen Choco flytter, blir Ninon så trist at hun er sikker på at hun aldri vil bli glad igjen.
(Aschehoug) |
An-Magrit er lærling hos Brimi.
Les mer »
I ett år har An-Magrit Bjørnerås Langøien jobbet som lærling ved Vianvang, med Arne Brimi som sjef. Vianvang, som ligger ved Jotunheimen, gir gode opplevelser for både gjestene og lærlingen, og hun stortrives blant resten av bemanningen.
(Arbeidets Rett) |
Coop parodierer Netflix-serie.
Les mer »
Grill Perfekt-serien til Coop sett gjennom parodiske Chef’s Table-briller.
(Kreativt Forum) |
Tok med seg Northug på Piggen.
Les mer »
Turkameratane Arne Brimi, Arne Hjeltnes, Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang tok med seg skiløpar Petter Northug til Galdhøpiggen på den fyrste turen i den nye sesongen av. Foto: Privat.
(Fjuken) |
Arne Brimi og med Petter Northug.
Les mer »
Arne Brimi og er i farta igjen - etter mange år borte fra TV-skjermen. Den første gjesten er selvfølgelig en skiløper; Petter Northug.
(www.horecanytt.no) |
Rømmegraut fra Fjordland og Brimi.
Les mer »
Fjordland lanserer rømmegrøt - eller rettere sagt rømmegraut. For lanseringen er i samarbeid med Arne Brimi.
(www.horecanytt.no) |
Nytt til næringslivet, 2.utgåve 2017.
Les mer »
Her kan du lese årets andre nyheitsbrev!
(Lom kommune) |
Fiskeriministeren på smaksskule-besøk.
Les mer »
Statsråd Per Sandberg besøkte mandag 06. mars Kanonen barnehage på Løren i Oslo hvor de hadde besøk av Frode Selvaag fra Norsk Smaksskule.
(Norsk Kulturarv - Norwegian Heritage) |
Døråpner i nye marked.
Les mer »
I april 2016 startet Sjømatrådet to av sine viktigste strategiske prosjekter for nye marked, i India og Sentral- og Vest-Afrika. Ett år etter oppstart er det god vind i seilene for begge prosjektene.
(Eksportutvalget for fisk (EFF) F) |
Endelig! Kokkeelever i Italia.
Les mer »
Mandag formiddag satte elever og lærere seg på flyet til Bologna i Italia.
(Bamble videregående skole) |
Stortingspresidenten opnar nye Brimibue.
Les mer »
Laurdag 17. juni kjem stortingspresident Olemic Thommessen til Lom.
(Fjuken) |
Gutta skal på tur igjen.
Les mer »
NANNESTAD. Det er 15 år siden vi sist så dem sammen i serien, men nå skal Gutta på tur på tur igjen.
(www.eub.no) |
- Kan produsere 500 tonn tare.
Les mer »
Austevoll Seaweed forsker på matretter med tare og kan produsere store volumer, men venter på å få opp omsetningen.
(Kyst.no) |
Mesterkokken bak Statholdergaarden: - Det er elendige forhold for gründere i Norge.
Les mer »
Han har tjent penger hvert år siden han startet stjernerestauranten Statholdergaarden i 1994. Men en dag måtte Bent Stiansen ta dramatiske grep for ikke å gå i bakken.
(VG Netts Matkalkulator) |
Dette er Årets Kjøkkensjef 2016.
Les mer »
Frode Selvaag ble under landsmøtet til Norges Kokkemesteres Landsforenings tildelt prisen som årets kjøkkensjef.
(Hotellmagasinet - møtestedet for hotell- og restaurantbransjen) |
Frode Selvaag er.
Les mer »
NKL har i dag tildelt Frode Selvaag ærebevisningen. Det skjedde i forbindelse med NKLs landsmøte i Sandefjord i helgen. I dag driver han firmaet .
(www.horecanytt.no) |
Mesterkokk Bent Stiansen: - Det er elendige forhold for gründere i Norge.
Les mer »
Han har tjent penger hvert år siden han startet stjernerestauranten Statholdergaarden i 1994. Men en dag måtte Bent Stiansen ta dramatiske grep for ikke å gå i bakken.
(Dine Penger Online / Bolig) |
Mesterkokken bak Maaemo:
Les mer »
- Så heldig at jeg er gift med mitt livs kjærlighet.
(VG NETT Restaurantguiden / Restauranter) |
Tror Stavanger får ny Michelin-stjerne.
Les mer »
I fjor fikk RE-NAA i Stavanger den første stjernen i Norge utenfor Oslo. Nå tror flere at en sushirestaurant kan sikre oljebyen nok en stjerne i Michelin Nordic Guide, som lanseres i Stockholm i morgen.
(NRK) |
Får tips av Chef'en over alle chef'er.
Les mer »
Ørjan Johannessen vant Bocuse d’Or i 2015. Den velmeritterte mesterkokken coachet matfagelevene, som premie for deres NM-sølv.
(Romerikes Blad) |
Inspirasjonsdag på Nannestad-kjøkkenet.
Les mer »
Nannestad videregående skoles kantine fikk 2. plass i konkurransen Årets Matgledebedrift 2016. Denne uka kunne de premien: En inspirasjonsdag på kjøkkenet med blant andre mesterkokk Ørjan Johannessen.
(www.horecanytt.no) |
Fossheim Hotell.
Les mer »
Mellom bratte fjellsider og høye fjell ligger Fossheim Hotell. Siden 1897 har det familiedrevne hotellet i hjertet av Jotunheimen tatt i mot gjester med godt vertskap og god mat.
(De historiske hotell- og spisesteder) |
Fremtidens kokker skal hedres.
Les mer »
Nannestad videregående skoles kantine, som drives av den kommende generasjon kokker og som vant sølv i kåringen av i 2016, skal nå hedres.
(www.horecanytt.no) |
Nå kan alle lage perfekt mat.
Les mer »
Har du lyst å tilberede perfekt biff hver gang? Med Sous-Vide er mulighetene mange. Vi fikk Halvar Ellingsen kjent fra kokkelandslaget og Top Chef til å demonstrere.
(Vesterålen Online) |
Eli Kari skal selge øl på deltid - medieforsker er kritisk.
Les mer »
TV2s Eli Kari Gjengedal har fått deltidsjobb som merkevarebygger for øl. En dårlig kombinasjon mener en av Norges fremste presseeksperter.
(NRK) |
Horecabransjens Ærespris til Arne Brimi.
Les mer »
Mesterkokken Arne Brimi ble tirsdag kveld hedret med Horecabransjens Ærespris under matmessen Smak i Lillestrøm, skriver NHO Reiseliv i en pressemelding.
(HSMAI - Møteplass for informasjon, kunnskap og kontakt i reiselivet) |
Slik blir SMAK 2017.
Les mer »
Drøssevis av gjeve Norgesmesterskap, hundrevis av utstillere, alle tenkelige smaker og tusenvis av besøkende. Dette er SMAK 2017.
(Hotellmagasinet - møtestedet for hotell- og restaurantbransjen) |
Fikk lære kokkekunst av OL-mesteren.
Les mer »
Det er ikke hver dag en har med seg en OL-mester til å hjelpe seg når en skal lage mat.
(NRK no Distrikt) |
Namsosing skal holde styr på mesterkokk Hellstrøm og komiker Svendsen.
Les mer »
Anders Bremnes skal være produsent for TV-programmet .
(Adresseavisen) |
Eyvind Hellstrøm til TV 2 for å danne radarpar med en litt blidere kar: Skal gjøre Truls Svendsen til mesterkokk.
Les mer »
- Et drømmeprogram for meg! Jeg elsker god mat og drikke, sier Svendsen selv.
(Fagpressenytt) |
Sølv i kokke-VM.
Les mer »
HEMNE: Håvard Werkland fra Hemne kan sammen med resten av det norske laget smykke seg med sølvmedalje i Bocuse d’Or - verdens mest prestisjefylte konkurranse i kokkekunst.
(Søvesten) |
Sølv i Bocuse d’Or.
Les mer »
Den norske kandidaten Christopher W. Davidsen tok sølv i Bocuse d’Or i Lyon onsdag kveld. Island tok bronse og USA tok gull. Dette er Norges tiende medalje i Bocuse d’Or.
(IntraFish) |
Sølv til Norge i Bocuse d'Or 2017.
Les mer »
Norge og Christopher William Davidsen sikret i dag sølv i Bocuse d'Or 2017 i Lyon. Seieren gikk til USA, som tok gull i konkurransen for første gang, mens Island overrasket med bronse. Det betyr at Frankrike nok en gang endte utenfor pallen.
(www.horecanytt.no) |
- Jeg skjærer laks i søvne og er svett når jeg våkner.
Les mer »
Drågen smokehouse fra Bud er en av 18 bedrifter fra Fjord-Norge som nå deltar på den berømte matmessa Grüne Woche i Belin.
(Romsdals Budstikke) |
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |