Mat > Kjøtt
Ukens anbefaling er en superenkel og god oppskrift, som koster under femtilappen. Derfor er den et must for alle studenter, spesielt i forkjølelsesesongen.
(Studentradioen i Bergen)
[23.09.2014 19:02]
«Spikeren i kista for matprat.no».
Les mer »
Vi støtter helhjertet landbruksministerens ønske om å avvikle Opplysningskontoret for egg og kjøtt, skriver Christoffer R. Klyve.
(Nationen) |
Tips til sunn mat.
Les mer »
Jeg vil begynne å spise sunnere fordi jeg faktisk bryr meg om helsa mi.
(Ung no / offentlig informasjon for ungdom) |
Helgens vinforslag uke 15. Santa Sofia Valpolicella Ripasso Superiore 2013.
Les mer »
Nyhet hos matoppskrift.no er nå ukens kulinariske vinforslag som er levert av Kulinarisk.no.
(Matoppskrift.no) |
En vitenskapelig småkake.
Les mer »
Forfatter: Ole Bjørn Rekdal Matoppskrifter er noe av det mest uvitenskapelige som finnes. Nesten uansett hva slags rett man skal tilberede finner man prosedyrebeskrivelser hvor uklarheter og upresise måleenheter florerer.
(Bt.no) |
Hjort og pastasalat.
Les mer »
Eirik Verås Larsen og Ingvild Stensland er blant bidragsyterne i Olympiatoppens kokebok Gull i munn.
(lister24.no) |
Du kaster 43 kilo med mat som var fullt spiselig!
Les mer »
Publisert 22.11.2014 kl 12:41 Oppdatert 22.11.2014 kl 12:46
(www.vestbyavis.no) |
Kompe fra Sørlandet 2.
Les mer »
60 min + 4,3 poeng i snitt fra 6 lesere.
(Matoppskrift.no) |
Prøv kjøttfri mandag!
Les mer »
Hva vi legger på tallerkenen påvirker både vår egen og jordens helse.
(LHL - Landsforeningen for hjerte- og lungesyke) |
Urtebakt lammelår med tomatsaus.
Les mer »
Middels 3,5 poeng i snitt fra 2 lesere.
(Matoppskrift.no) |
Lammefrikasse med høstens grønnsaker.
Les mer »
Middels 4,2 poeng i snitt fra 4 lesere.
(Matoppskrift.no) |
Urtekrydret lammeskank.
Les mer »
Middels 4,3 poeng i snitt fra 3 lesere.
(Matoppskrift.no) |
Spaghetti med kjøttboller og pesto.
Les mer »
Middels 4,2 poeng i snitt fra 4 lesere.
(Matoppskrift.no) |
Verdens beste blomkålsuppe.
Les mer »
20-40 min Middels 4,5 poeng i snitt fra 4 lesere.
(Matoppskrift.no) |
Fjordland Julemiddag med rødkål.
Les mer »
Dette er en ferdigrett som består av en bit julepølse, en medisterkake, rødkål, poteter og brun saus. Denne er i Ekspress serien og varmes i mikroen i sitt eget beger. Vi tok den ut og anrettet på tallerken etterpå.
(Matoppskrift.no) |
Det søte liv.
Les mer »
Denne skjønnheten må man bare hengi seg til, helt uten forventninger om å bli fortalt en tradisjonell historie.
(Bergens Tidende - Bergenspuls) |
Julas budskap om omtanke klinger fint, men for de fleste strekker ikke omtanken seg lenger enn til våre nærmeste.
Les mer »
Nå har du sjansen: Erstatt ribba med nøttestek!
(Nytid.no) |
Matprat blir nettsamfunn
Les mer »
Nå kommer Norges første nettsamfunn for matinteresserte. På MatFolket kan du lage dine egne kokebøker, dele oppskrifter og utveksle tips og erfaringer.
(Kost- og ernæringsforbundet) |
Ønsker et sunnere kosthold.
Les mer »
Jeg ønsker et sunnere kosthold, da jeg er i aktivitet så og si hver dag.
(Ung no / offentlig informasjon for ungdom) |
Hydra: Kortdistansevinner i gresk øymesterskap
Les mer »
Etter bare 50 minutter med metroen fra Atens flyplass, via Pireus og halvannen times fergetur er du der - i det standhaftige, uforanderlige greske øyeventyret.
(Vagabond) |
Perfekt helgekos fra Chile: Empanadas
Les mer »
Oppskriften fra Alejandro Fuentes mor skapte god stemning på TV-settet. Her er oppskriften.
(TV 2 se hva som skjer / TV2 no) |
påvirker fiberinnholdet kjønnshormon?
Les mer »
Generelt anbefales vi i Norge å øke inntaket av kostfiber fordi de fleste spiser mindre fiber enn det som har vist seg å ha en gunstig helsemessig effekt.
(Ung no / offentlig informasjon for ungdom) |
«Fotballfrue» vil at barna hennes skal gå på lavkarbo
Les mer »
- Vi har snakket om det, og ønsker i utgangspunktet det, sier Caroline Berg Eriksen.
(Kjendis.no) |
Nettstafett for å samle tradisjonsmat
Les mer »
No skal den norske tradisjonsmaten samlast på internett. Bygdekvinnelaget arrangerer matoppskriftsstafett.
(framtida.no) |
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |