Tips en venn



Send tips til:
(Bruk komma mellom flere adresser)

Din e-post adresse:

Din kommentar:

Tips en venn om denne portalen »
Om oss » Retningslinjer » Kontakt redaksjonen »
TIPS en venn »

Mat og Vin > Forsiden

Madsen serverte Bieber & Co.

Daniel Rouge Madsen og hans selskap kan nå legge til Justin Bieber i sin portefølje. Bieber & Co fikk servert sjømat, reinsdyr, grønnsaker fra Jæren og urter fra Brimse.

(www.horecanytt.no)
[10.06.2017 08:49]

Les mer »
Annonse:
Lyst surdeigsbrød bakt i gryte.

Lise Finckenhagen har oppskriften på hvordan du lager en surdeigstarter og til slutt baker lyst surdeigsbrød.

(NRK no Mat)
[09.06.2017 10:43]

Les mer »
Kveldstimen, Mosjøen 6.juli: Wenkhe Mühleisen.

Velkommen til Kveldstimen på Jacobsenbrygga torsdag 6.juli kl.19.00.

(Helgeland Museum)
[09.06.2017 02:57]

Les mer »
Her er tipsene til en miljøvennlig ferie.

I sommerferien er det fristende å sette seg på det første charterfly. Det finnes like gode alternativer som ikke svir i miljøhjertet.

(Bladet Putsj)
[08.06.2017 21:46]

Les mer »
Når bare blir stress.

Noe er galt når vi løper til turn med en fiskekake i den ene hånden og ungen i den andre.

(Bergens Tidende)
[08.06.2017 19:45]

Les mer »
Jeg mye vondt i hodet, kan det ha noe å gjøre med at jeg spiser en gang om dagen?

Takk for spørsmålet ditt! Du bør absolutt spise mer! Du er normalvektig og bør ikke gå ned i vekt. Husk at du er i utvikling og kroppen trenger mye næring for å utvikle seg godt.

(Ung no / offentlig informasjon for ungdom)
[08.06.2017 15:41]

Les mer »
Dette er Årets kokk-lagene.

Deltakerne i Årets kokk 2017 har valgt sine medspillere, altså coach og commis.

(www.horecanytt.no)
[08.06.2017 12:17]

Les mer »
Annonse:
6. trinn vant oppskriftskonkurranse.

Når barn får lage god mat selv, spiser de den med glede. Oppskriften til 6. trinn på Berg skole i Halden var så god at den ga en førsteplass i oppskriftskonkurransen Kokkesprell.

(Kyst.no)
[08.06.2017 12:15]

Les mer »
Er jeg for ung for jobben? Hva skal jeg si på jobbintervju?

Takk for spørsmålet ditt! Dette hørtes spennende ut, og det virker som du har klart å gjøre et kjempegodt inntrykk der! Så her har du all grunn til å være stolt av deg selv.

(Ung no / offentlig informasjon for ungdom)
[07.06.2017 19:58]

Les mer »
Uenige om kreftfare ved inntak av rå sjampinjong:

Anbefaler at all sopp varmebehandles, men møter motstand.

(Dagbladet)
[07.06.2017 12:31]

Les mer »
Setter insekter på dagsorden.

Tanken på insekter som mat er fjern for de fleste. Ved vil det for de fleste oppleves som ekkelt, men faktum er at allerede i dag spiser rundt to milliarder mennesker på kloden innsekter jevnlig.

(www.horecanytt.no)
[06.06.2017 08:19]

Les mer »
- Det er viktig å ha et fast leggerituale. Det skal være trygt, men litt kjedelig.

Du være der når barnet trenger det, men for mye kan virke mot sin hensikt.

(www.kk.no)
[06.06.2017 00:29]

Les mer »
Inviterer til gresskarkonkurranse på Matfestivalen.

Vinnergresskaret i fjor veide hele 61 kilo. Klarer noen å dyrke fram et enda større i år?

(Raumnes)
[05.06.2017 20:01]

Les mer »
Norges særeste pålegg.

P1-programmet Utakt har kåret det mest spesielle pålegget i matboksen, og vinneren er en kombinasjon du garantert ikke har hørt om før.

(NRK no Innenriks)
[05.06.2017 16:55]

Les mer »
Mennesker er mye skumlere enn zombier.

Nick Clark og Luciana kjemper, og for de aller fleste mennesker gjennom historien har livet vært en evig kamp, skriver Bård Larsen.

(minervanett.no)
[04.06.2017 17:26]

Les mer »
Nadal kvartfinaleklar i Roland-Garros.

Rafael Nadal slo Roberto Bautista Agut 6-1, 6-2, 6-2 og avanserte til kvartfinalen i tennisturneringen Roland-Garros.

(Sunnmørsposten / Statsbudsjett 2005)
[04.06.2017 16:38]

Les mer »
To poteter som kan brukast til alt.

To poteter frå avisa Sunnhordland kan brukast til det aller meste. No har Anders Totland og Marius Knutsen kokkelert og fotografert i nokre intensive vinter- og vårmånader. Resultatet er kokeboka som kjem ut i september.

(Grenda)
[04.06.2017 14:07]

Les mer »
Kurs på Tranøy Galleri med en av verdens beste konditorer.

Kakekrig: Noen beskriver Pascal Dupuy som den franske konditoren som revolusjonerte kake-Norge, andre forteller om kakekrig og temperamentsfulle utbrudd.

(Avisa Nordland Kultur)
[03.06.2017 09:57]

Les mer »
Dark Room-etterforsker om å bearbeide synene: - Vi skrur av lyden.

Hilde Reikrås leder etterforskningen av den største prosjektet i Vest politidistrikt noen gang. Hun prøver så godt å la jobben være nettopp på jobben.

(NRK)
[02.06.2017 23:33]

Les mer »
Økohandel på nett.

Stadig flere kjøper alt de trenger på nettet, og stadig flere butikker har utsalg på nett. Vi har laget en nettguide der vi har samlet både matvarer, egenpleie, tekstiler og diverse andre produkter. Ha en god og økologisk handel!

(Oikos - Økonomisk Landslag)
[02.06.2017 16:48]

Les mer »
Vårt deilige innland.

Blant dype daler, høye fjell og tette granskoger, kan vi oppleve noe av det beste Norge har å by på. Bli med på smakfulle, nytelsesrike og spennende opplevelser i Innlandet!

(Verdens Gang (VG))
[02.06.2017 10:06]

Les mer »
Hamburger med tomat og coleslaw.

Hamburger med tomat og coleslaw har fullt beregnet n�ringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

(Matoppskrift.no)
[02.06.2017 08:51]

Les mer »
- Kokosmelk smaker litt søtt, litt surt og funky på samme tid.

Lag egen kokosmelk eller bruk revet kokoskjøtt som det lille ekstra til en dessert med Andreas Viestads mattips.

(Dagbladet Magasinet)
[02.06.2017 02:19]

Les mer »
EN MATOPPLEVELSE FOR ALLHUSETS VENNER.

I går kveld unte de selvsamme karene i Allhusets Venner seg en aldri så liten hyggekveld på Båtstua.

(Lokal Avisa)
[01.06.2017 19:16]

Les mer »
Mathallen skal lage mat under årets Buktafestival.

Restauranten i Grønnegata skal stå for serveringen under sommerens festival. Første rett på menyen er allerede klar.

(www.itromso.no)
[01.06.2017 16:01]

Les mer »
Næringsspirer på Lesja.

Det er ikkje berre gras og vekstar som blomstar i Sogn. Det gjer også kjærleik og bedriftsidear.

(Vigga)
[01.06.2017 15:22]

Les mer »
Selskapsmat og fransk dressing på topp.

Fransk dijonvinaigrette kalte Richard Nystad oppskriften på salatdressing med sennep fra Dijon. Oppskriften ble lest over 50.000 ganger i mai 2017.

(NRK no Mat)
[01.06.2017 15:04]

Les mer »
Disse lokale bedriftene skal servere delikatesser.

Lørdag arrangerer The Edge Farmers Market for fjerde år på rad - med lokale mat- og drikkeprodusenter.

(www.itromso.no)
[01.06.2017 11:45]

Les mer »
Skriv bok om å vere ute.

Myten om at Nordvestlandet er for spesielt interesserte skal avlivast. Den oppgåva har Audbjørg Gjerde Lippert og Olla Rypdal tatt på seg.

(Vestnesavisa)
[31.05.2017 22:34]

Les mer »
Pokè med laks og reker.

Poke med laks og reker er en rett som du garantert kommer til å bli hektet på. Retten bør nytes i selskap med flere.

(www.godfisk.no)
[31.05.2017 15:42]

Les mer »
Pokè med ørret og nudler.

Poke regnes som den nye sushien og smaker like godt som det ser ut som. Denne oppskriften er proppet full av spennende smaker og inneholder mange gode næringsstoffer.

(www.godfisk.no)
[31.05.2017 15:42]

Les mer »
Pokè med peppermarinert kveite.

Hvis du skal ha venner på middag bør du absolutt prøve deg på denne oppskriften! Peppermarinaden tar kveiten til nye høyder og den får godt selskap med avokadokremen.

(www.godfisk.no)
[31.05.2017 15:42]

Les mer »
Taco pokè med laks.

Poke taco er den nye fredagstacoen! La deg bli hektet på denne friske, sunne og deilige oppskriften som man kan nyte med god samvittighet.

(www.godfisk.no)
[31.05.2017 15:42]

Les mer »
Blidspent bokselger.

I tre måneder skal kenyanske Wambugu-Josplat Wachera gå fra dør til dør og selge bøker for Norsk bokforlag. Dette skal hjelpe ham med å fullføre studiene hjemme i Kenya.

(Sør-Trøndelag)
[31.05.2017 12:36]

Les mer »
Hai Hang hentet kunnskap på Raffles Hotel.

I kveld er det en stor dokumentar om Hai Hangs opplevelser i Brumunddal på 80-tallet og hans virksomhet som restaurantgründer i Hamar-området på TV2. Bli mer kjent med Hai Hang i dette portrettet, som sto på trykk i magasinet Horeca i 2015.

(www.horecanytt.no)
[31.05.2017 10:35]

Les mer »
Ser lakseolje til kjæledyr som et lønnsomt marked.

Tor Erik Andersen, administrerende direktør i Hofseth Biocare, sier de ser en klar trend på at folk er mer bevisste på hva de gir kjæledyrene sine.

(Kyst.no)
[31.05.2017 10:32]

Les mer »
The North West utsettes trolig.

Det skulle bli prestisjeprosjektet for Region Ålesund allerede i 2017. Men nå tyder alt på at urbaniseringskonferansen North West blir utsatt.

(Nytt i Uka, Ålesund)
[31.05.2017 07:03]

Les mer »
Proteinrike sjokoladekjeks.

Proteinrike sjokoladekjeks har fullt beregnet n�ringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

(Matoppskrift.no)
[31.05.2017 05:15]

Les mer »
Besøk fra Vestfold Vann.

Det ble en litt annerledes og interessant kjemitime for elevene på Sandefjord videregående skole da de fikk besøk fra Vestfold Vann.

(Sandefjord videregående skole)
[30.05.2017 21:47]

Les mer »
Minst 300 barn grovt misbrukt.

Minst 300 barn er blitt utsatt for grove seksuelle overgrep som nordmenn har bestilt og sett på over internett. Dark Room-komplekset omfatter nå 84 saker.

(Dagsavisen)
[30.05.2017 18:08]

Les mer »
33 nye Dark Room-saker - minst 300 barn grovt misbrukt 33 nye Dark Room-saker - minst 300 barn grovt misbrukt.

Minst 300 barn er blitt utsatt for grove seksuelle overgrep som nordmenn har bestilt og sett på over internett. Dark Room-komplekset omfatter nå 84 saker.

(HT - Harstad Tidende)
[30.05.2017 16:19]

Les mer »
Kantinen på Olsrud.

Kantina på Olsrud er åpen på hverdager for lunsjservering eller bare for å få drikke til egen matpakke.

(Hamar kommune)
[30.05.2017 10:08]

Les mer »
Bustenskjold på menyen på Kaffekråa.

Tegningene til ålbyggen Anders Bjørgaard av Jens von Bustenskjold havner på menyen på Kaffekråa i Ålen. Gjennom et mentorprogram vil bedriften sette økt fokus på både lokalprodusert mat og en historie som fortjener å bli vist fram.

(NR - Nea Radio)
[30.05.2017 00:52]

Les mer »
Buddha bowl à la Vesterdal.

Buddha bowl er en fargerik bolle med korn, grønnsaker, protein, salat og frø som toppes med en herlig dressing.

(NRK no Mat)
[29.05.2017 16:07]

Les mer »
Viddi.no™ - best på lokale søk.
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |