Bodø/Glimt måtte reise tomhendt hjem fra Trondheim etter at Ranheim ble før sterke i toppoppgjøret. Aasmund Bjørkan mener Glimt manglet det lille ekstra.

Skatvalsbyggen Mats Lillebo spilte fra start for aller første gang for Ranheim i 1. divisjon, og for en debut!

[04.06.2017 21:59]

Les mer »
4. juni 2017 kl. 18:05 Glimt ligg eitt mål under.

Etter berre tre minutt skåra Ranheim mot Bodø/Glimt i dagens 1. divisjonskamp. Du kan følgje kampen på nrk.no/sport .

(NRK no NRK Nordland)
[04.06.2017 20:08]

Les mer »
Glimt ligger under til pause.

Kampen startet intenst, tre mål var scoret allerede etter 14 minutter. Etter dette gikk tempoet ned, og Glimt slet med å komme til de store sjansene.

[04.06.2017 19:17]

Les mer »
Delte fotballhemmeligheter.

Hvordan blir man best, hva er fotballdrømmen, favorittlaget og hvem er den råeste takleren i RBK? Spørsmålene haglet og svarene var ærlige da RBK-profilene møtte sine læregutter.

(Opp.no, Oppdal)
[04.06.2017 02:21]

Les mer »
Annonse:
Før kampen: Ranheim.

Bjørkans menn tar turen til Trondheim for å møte Ranheim til dyst i OBOS-ligaen i det som fort kan vise seg å bli en av sesongens viktigste bortekamp. Video.

[02.06.2017 10:39]

Les mer »
Skal du på kamp? Kjøp billetter her.

Bodø/Glimt reiser til Ranheim for å gjøre opp i et skikkelig toppoppgjør. Sikre deg dine billetter nå!

[01.06.2017 20:06]

Les mer »
Alexander Sørloth klar for dansk fotball.

Overgangen til FC Midtjylland fra Groningen er bekreftet.

(TV 2 se hva som skjer / TV2 no)
[01.06.2017 20:05]

Les mer »
- Kjempekjedelig.

Sist gang Elverum var på besøk på Aspmyra ble de sendt hjem med 5-0 i sekken. I dag slo laget fra Hedmark tilbake, på verst tenkelig måte.

[01.06.2017 01:41]

Les mer »
Cupeventyret over for Glimt.

Det måtte straffer til for å avgjøre kampen mellom Bodø/Glimt og Elverum. Etter syv straffer hver, var det Elverum som avanserte til neste runde.

Les mer »
TWAR herjer i Glimt-garderoben.

Flere Bodø/Glimt-spillere har fått påvist Klamydia-lungebetennelse.

(Fædrelandsvennen)
[30.05.2017 20:58]

Les mer »
Klamydia-lungebetennelse herjer i Glimt.

Jens Petter Hauge og Fredrik Andre Bjørkan har begge fått påvist Klamydia-lungebetennelse, eller TWAR som det også kalles.

(Avisa Nordland - Glimt)
[30.05.2017 19:36]

Les mer »
Sterke reaksjoner mot klamydia-oppslag i Avisa Nordland.

FLERE REAGERTE: På disse to sakene som havnet helt øverst i Avisa Nordland på nett tirsdag. Faksimile: AN.NO.

(Verdens Gang (VG))
[30.05.2017 19:18]

Les mer »
Mener klamydia-tittel var.

«Klamydia-epidemi herjer i Glimt», slo Avisa Nordland opp på nettsidene sine i dag. - Kunne skape et uheldig inntrykk, sier Glimt-direktør Bjørn-Tore Hansen.

(NRK)
[30.05.2017 18:29]

Les mer »
Klamydia-epidemi herjer i Glimt-garderoben.

(Avisa Nordland)
[30.05.2017 16:12]

Les mer »
Klart for tredje runde.

Etter at både Fauske/Sprint og Sortland måtte se seg slått av Glimt i de første to rundene, ventes nå et desto tøffere hinder. Denne gangen på Aspmyra.

[29.05.2017 22:22]

Les mer »
- En ordentlig sliteseier.

Etter nok en trepoenger på Aspmyra, har Glimt for alvor meldt seg på i toppen. Aasmund Bjørkan skryter av spillerne sine etter kampen mot Mjøndalen.

[29.05.2017 03:27]

Les mer »
Følg kampen mot Mjøndalen her!

Patrick Berg er tilbake i midtbaneleddet når Glimt tar i mot Mjøndalen på Aspmyra.

[28.05.2017 17:48]

Les mer »
- Vi skal vise sterk vinnervilje.

Selv om poengene har kommet som rekande på ei fjøl for Glimt denne sesongen, har spillet lugget litt. I dag skal de helgule ta nye steg.

Les mer »
Fem minutters mareritt.

SORTLAND: Sortland ledet 0-2 borte mot Tromsø 2 til det gjenstod to minutter av ordinær tid. Men i løpet av de neste fem minuttene, tre av dem på overtid, scoret hjemmelaget to ganger.

[28.05.2017 17:39]

Les mer »
Start slår tilbake.

Vi har med oss god flyt inn i helgen etter at fredagens eneste spill gikk inn, Levante vant til 1,95 ganger pengene.

(Nettavisen)
[27.05.2017 08:38]

Les mer »
Glimt møter Elverum.

Fredag klokken 11 ble oppsettet for tredje runde i cupen offentliggjort. Bodø/Glimt får Elverum på hjemmebane.

[26.05.2017 15:52]

Les mer »
Før kampen: Mjøndalen.

Bodø/Glimt går fra en dramatisk kamp i Florø, via en 3-1-seier mot Sortland til sesongens femte hjemmekamp. Der står Mjøndalen på motsatt banehalvdel.

Les mer »
Glimt videre.

Det var duket for cupfest da Bodø/Glimt reiste til Blåbyhallen for å kjempe om avansement til den tredje runden.

[25.05.2017 03:03]

Les mer »
Daniel Edvardsen: - Vi er profesjonelle og får en fullt fortjent seier.

Etter utligning til uavgjort i andre omgang satte Glimt inn høygiret og dro i land seieren i den 2. cuprunden for menn med 3-1 mot Sortland IL.

(NRK no Innenriks)
[25.05.2017 00:04]

Les mer »
Sortland - Glimt minutt for minutt.

Det er fulle tribuner i Blåbyhallen onsdag kveld, når Bodø/Glimt gjester Sortland i cupen.

(Vesterålen Online)
[25.05.2017 00:01]

Les mer »
Glimt vant 3-1.

Sortland startet kampen best, og foran 1100 tilskuere i Blåbyhallen spilte hjememlaget seg fram til flere store målsjanser. Både Per-Eirik Karlsen og Karl-Christian Bakkan Karlsen har hatt sine sjanser uten å lykkes helt.

[24.05.2017 21:48]

Les mer »
Full fest i Blåbyhallen.

Korpsmusikk og heiarop fylte Blåbyhallen rett før kampen ble blåst igang.

Les mer »
- Sortland kan være stolte over innsatsen.

Bodø/Glimt vant 3-1 over Sortland, men både Sortland- og Glimt-supportere mener Sortland kan glede seg over innsatsen i kampen.

Les mer »
Se fotballfesten her.

I samarbeid med Vesterålen Online sender NRK Nordland hele kampen mot Sortland direkte på sine nettsider. Du kan se kampen her! Video.

[24.05.2017 19:35]

Les mer »
Se cupoppgjøret mellom Sortland og Bodø/Glimt.

Sortland IL håper på over 1.000 tilskuere når storebror Bodø/Glimt kommer på besøk.

[24.05.2017 12:54]

Les mer »
Glimt reiser nordover.

Når andre runde i cupen sparkes i gang er det et formsterkt lag fra Vesterålen som står på motsatt banehalvdel.

[23.05.2017 13:08]

Les mer »
Runars reise.

Han har over 500 kamper for Glimt, og har satt spor i hjertene til de fleste bodøværinger de siste tjue årene. Nå har Runar Berg valgt å tre ut av klubben, som han har opplevd så utrolig mye sammen med.

[22.05.2017 20:15]

Les mer »
Glimt tok alle poengene i Florø!

Trond Olsen sitt mål gjorde at Glimt tok med seg alle tre poengene hjem til Bodø.

[21.05.2017 21:05]

Les mer »
(Hålogalandregionen - fortsetter som koloni*).

MANER TIL OPPRØR: Bygg sykehus på Evenes, det kan tenne en gnist for å bygge en sterk akse mellom harstad og Narvik, skriver tidligere Fremover-redaktør Henry Arne Hansen. På dette arkivbildet fra 2012 med sin kone Eivor Bergum i bakgrunnen.

(Fremover)
[21.05.2017 11:38]

Les mer »
Mer trøbbel i vente for Solskjær.

Vi tror ikke Molde vinner kveldens bortekamp mot Odd og nøyer oss med HU på tippekupongen.

[21.05.2017 10:54]